Drs. M.J. Stahl – het verhaal

De drijvende kracht achter Stahl Consultancy is drs. M.J. Stahl, die na zijn studie aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam, jarenlang fulltime als succesvol fashion model heeft gewerkt in binnen- en buitenland. Gedurende deze jaren heeft hij zich verder verdiept in het Nederlandse Belastingstelsel en veel specialistische kennis opgedaan.

Wegens een gebrek aan adviesbureau’s op het gebied van modellenwerk, heeft drs. M.J. Stahl in januari 2004 zijn praktijk aan huis opgericht en met succes. Door de jaren heen weten meerdere creatieve beroepsgroepen zijn kantoor te vinden, zoals stylisten, fotografen, dj’s, acteurs en visagisten.

Inmiddels is zijn praktijk aan huis verplaatst naar een kantoorruimte in het centrum van Rotterdam, maar nog altijd bestaat Stahl Consultancy bewust uit een klein gemotiveerd team. Persoonlijke betrokkenheid staat bij drs. M.J. Stahl voorop en op deze manier blijft hij nauw betrokken bij zijn klanten.

Naast zijn studie Bedrijfseconomie, fiscale nascholingscursussen en een schat aan praktijkervaring, houdt hij zijn kennis graag up to date voor gerichte en goede adviezen op maat. Na 10 jaar is het nog altijd zijn uitdaging om de tevredenheid  van zijn klant te overtreffen.

marcostahl